Genbrug af gammelt legehus

Med børn følger også et legehus. Det gør det i hvert fald for de fleste som er så heldige at have en have. Men efterhånden som børnene bliver ældre står det gamle legehus pludselig tomt. Nogle bruger det som opbevaring til havens krukker og forskellige redskaber. Andre vælger at køre det på genbrugspladsen eller sælge det. Det er alle gode løsninger. Man vælger jo også ud fra ens behov og skal vi over i den lidt mere spændende ende af muligheder, så kunne det laves om til et hønsehus eller måske en lille shelter…

I vores have står der det skønneste legehus. Og jeg har længe gået og luret på hvad der skal ske med det. Ja man kunne jo fjerne det, men jeg er bare vild med de ideer der gør en have personlig uden at det selvfølgelig skal gå hen og ligne en forlystelsespark 🙂 Derfor skal det også være en ide som både er smuk og brugbar.

Det gamle legehus skal bygges om til et stiklinge og småplantehus. Jaa, det bliver helt fantastisk og jeg glæder mig som et lille barn til at indrette mit nye legehus 😉 Jeg har fundet nogle mega skønne gamle vinduer som jeg er gået i gang med at slibe lidt på.

Der er også nogle få glas som skal sættes i og så skal det hele kittes og males. Jeg indrømmer at jeg fik ideen og skaffede vinduerne uden at tænke over at jeg også skulle sætte dem i stand. Men pyt jeg tager kampen op og glæder mig til det færdige resultat 🙂

Og ja, legehuset er jo ikke bygget til voksne, men jeg kravler med glæde ind og sætter mig på knæ mens jeg hygger om og plejer de små fine stiklinger. Og lur mig om der ikke også kommer en fin lille dekoration eller to på nogle af vinduerne… 😉

Har du også et glashus (eller polykarbonat/plexiglas) så kig ind i shoppen og se alle de smukke stickers som ligner sandblæsning. Og finder du ikke det du drømmer om så skriv endelig til mig https://hyggehave.dk/kontakt/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *