Mens jeg venter på mørket

Jeg havde for noget tid siden set nogle fede lamper til drivhuset fra Juliana. Det giver en dejlig stemning når der er lys i et drivhus mens mørket sænker sig over haven. Så i dag fik jeg endelig købt dem og fandt så også lige ud af at man også kunne få en tablet holder (den kan også holde de fleste smartphones).

Så snart jeg kom hjem skulle det hele selvfølgelig monteres. Det er super smart at det er solcellelamper så de kan hænge lige hvor man har lyst til. Jeg købte 3 lamper og har hængt en i hver ende af drivhuset og en på midten. Alle på den samme side.

Tablet/telefon holderen blev monteret lige over mit plantebord så jeg nemt kan stå og læse eller kigge plantebilleder. Jeg er helt sikker på at når først man har sådan en smart holder så kan man slet ikke undvære den igen:-) Du kan se billeder af holderen her. Og så må vi se om jeg kan holde mig vågen til mørket falder på så jeg kan tage nogle stemningsbilleder af et smukt drivhus…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *